برگزاری جلسه توجیهی چگونگی ثبت گزارش مسئول فنی گلخانه
????به گزارش روابط عمومی سازمان؛ با توجه به اهميت پايش و نظارت بر فرآيند توليد تا عرضه محصولات و نيز تكاليف قانونی برای حفظ سلامت آحاد جامعه و جلب اطمينان خاطر مصرفكنندگان در خصوص محصولات گلخانهای، فرآيند ثبت اطلاعات و اخذ كد شناسه برای محصولات الزامی ميباشد. با عنايت به اين موضوع جلسه توجيهی تكميل فرمهای گزارشدهی توسط مسئولين فنی گلخانه و قارچ خوراكی و صدور شناسه محصول، با حضور سرپرست دفتر امور گلخانه، گياهان زينتی و قارچ خوراكی وزارت جهاد كشاورزی برگزار شد. در این جلسه وبینار، خانم کریمی کارشناس بخش ارتقای سلامت سازمان و کارشناس واحد برنامهریزی سازمان حضور داشتند.
